Test nietolerancji i alergii pokarmowych
Home / Cennik / Opisy Testów / Test nietolerancji i alergii pokarmowych
ZESTAW ALERGIE I NIETOERANCJE PRODUKTY POKARMOWE
(Oryginalne ampułki DTS biorezonansowe Alana Baklayana / Trikombin)
Oryginalny zestaw ampułek najczęściej diagnozowanych alergenów oraz nietolerancji pokarmowych. Test może zostać przprowadzony w kontekście indywidualnego Kompleksowego Testu Biorezonansowego, dzięki któremu możemy holistycznie określić źródło problemu, z którym się u nas pojawia klient.
• 1.1. Mleko
• 1.2. Mleko owcze
• 1.3. Mleko kozie
• 1.4. Masło
• 1.5. Jogurt
• 1.6. Ser twardy
• 1.7. Ser miękki
• 2.1. Jajko
• 2.2. Żółtko jajka
• 2.3. Białko jajka
• 3.1. Kawa ziarnista
• 3.2. Czarna herbata
• 4.1. Piwo
• 4.2. Wino czerwone
• 4.3. Wino białe
• 5.1. Kurczak
• 5.2. Indyk
• 5.3. Wołowina
• 5.4. Wieprzowina
• 5.5. Jagnięcina
• 6.1. Tuńczyk
• 6.2. Pstrąg
• 6.3. Dorsz
• 6.4. Łosoś wędzony
• 7.1. Jabłko
• 7.2. Banan
• 7.3. Winogrono
• 7.4. Pomarańcza
• 7.5. Cytryna
• 7.6. Grejpfrut
• 7.7. Truskawka
• 7.8. Gruszka
• 7.9. Mieszanka melonów
• 8.1. Ziemniaki
• 8.2. Marchew
• 8.3. Cebula
• 8.4. Czosnek
• 8.5. Ogórek
• 8.6. Pomidor
• 8.7. Papryka czerwona
• 8.8. Szparagi
• 8.9. Bakłażan
• 8.10. Kapusta
• 8.11. Koper
• 8.12. Mieszanka selerów
• 9. Pieczarki
• 10.1. Fasola zielona
• 10.2. Soczewica
• 10.3. Soczewica czerwona
• 10.4. Soja
• 11.1. Orzechy ziemne
• 11.2. Orzechy włoskie
• 11.3. Orzechy nerkowce
• 11.4. Migdały
• 11.5. Pestki słonecznika
• 11.6. Sezam
• 11.7. Orzechy laskowe
• 12. Kolendra
• 13.1. Olej słonecznikowy
• 13.2. Oliwa z oliwek
• 13.3. Ocet balsamico
• 13.4. Musztarda
• 13.5. Cukier
• 14.1. Pszenica
• 14.2. Żyto
• 14.3. Ryż
• 14.4. Kukurydza
• 14.5. Owies
• 14.6. Sorgo
• 14.7. Orkisz
• 14.8. Gryka
• 15. Drożdże
• 16. Gluten