Test nietolerancji i alergii pokarmowych

polokrag
arrow
leaf
leaf2

ZESTAW ALERGIE I NIETOERANCJE PRODUKTY POKARMOWE

(Oryginalne ampułki DTS biorezonansowe Alana Baklayana / Trikombin)

Oryginalny zestaw ampułek najczęściej diagnozowanych alergenów oraz nietolerancji pokarmowych. Test może zostać przprowadzony w kontekście indywidualnego Kompleksowego Testu Biorezonansowego, dzięki któremu możemy holistycznie określić źródło problemu, z którym się u nas pojawia klient.

    • 1.1. Mleko

    • 1.2. Mleko owcze

    • 1.3. Mleko kozie

    • 1.4. Masło

    • 1.5. Jogurt

    • 1.6. Ser twardy

    • 1.7. Ser miękki

    • 2.1. Jajko

    • 2.2. Żółtko jajka

    • 2.3. Białko jajka

    • 3.1. Kawa ziarnista

    • 3.2. Czarna herbata

    • 4.1. Piwo

    • 4.2. Wino czerwone

    • 4.3. Wino białe

    • 5.1. Kurczak

    • 5.2. Indyk

    • 5.3. Wołowina

    • 5.4. Wieprzowina

    • 5.5. Jagnięcina

    • 6.1. Tuńczyk

    • 6.2. Pstrąg

    • 6.3. Dorsz

    • 6.4. Łosoś wędzony

    • 7.1. Jabłko

    • 7.2. Banan

    • 7.3. Winogrono

    • 7.4. Pomarańcza

    • 7.5. Cytryna

    • 7.6. Grejpfrut

    • 7.7. Truskawka

    • 7.8. Gruszka

    • 7.9. Mieszanka melonów

    • 8.1. Ziemniaki

    • 8.2. Marchew

    • 8.3. Cebula

    • 8.4. Czosnek

    • 8.5. Ogórek

    • 8.6. Pomidor

    • 8.7. Papryka czerwona

    • 8.8. Szparagi

    • 8.9. Bakłażan

    • 8.10. Kapusta

    • 8.11. Koper

    • 8.12. Mieszanka selerów

    • 9. Pieczarki

    • 10.1. Fasola zielona

    • 10.2. Soczewica

    • 10.3. Soczewica czerwona

    • 10.4. Soja

    • 11.1. Orzechy ziemne

    • 11.2. Orzechy włoskie

    • 11.3. Orzechy nerkowce

    • 11.4. Migdały

    • 11.5. Pestki słonecznika

    • 11.6. Sezam

    • 11.7. Orzechy laskowe

    • 12. Kolendra

    • 13.1. Olej słonecznikowy

    • 13.2. Oliwa z oliwek

    • 13.3. Ocet balsamico

    • 13.4. Musztarda

    • 13.5. Cukier

    • 14.1. Pszenica

    • 14.2. Żyto

    • 14.3. Ryż

    • 14.4. Kukurydza

    • 14.5. Owies

    • 14.6. Sorgo

    • 14.7. Orkisz

    • 14.8. Gryka

    • 15. Drożdże

    • 16. Gluten